Email:Liu@bestc.com.cn Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co., Ltd

Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co., Ltd

Om oss
Kontakta oss

Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co., Ltd

Lägg till:5: e våningen, Shabian Chengdong industri område, Gushu, Bao'an District, Shenzhen, Kina

Namn: Jack Zhu

Tel:86-755-29603651

Mobil:18565633669

Fax:86-755-81452021

E-post:LiU@bestc.com.cn

Web:www.schitec.com

www.chargersuppliers.com

Om oss

Shenzhen Shenchuang Hi-tech Electronics Co, Ltd är ett högteknologiskt företag som specialiserat sig på telefon tillbehör produktion och försäljning. Våra huvudprodukter inkluderar reseladdare, bil laddare, USB-kablar, kraftbanker och andra digitala produkter.

Shen Zhen Shenchuang

    

Vårt företag grundades i 2 006, med huvudkontor i Baoan distriktet i Shenzhen, med plats bara 5 minuters bilresa från Shenzhen International Airport. Under huvudkontoret finns det fyra dotterbolag: HK SCGK och Meizhou ZSBS Co., Ltd grundades 2012, HK BESTC, Co, Ltd år 2013 och BESTC 2014. År 2015 är vi rankade som en av högteknologiska företag Och vi är också hedrade att vara noterade på Qianhai börscentral I Shenzhen (Business Code: 665834), under samma år, är vi erkända som auktoriserad tillverkare av MFI. För närvarande har vi vår egen PCB fabrik; Plast och formning fabrik, SMT fabrik, montering fabrik och kabel fabrik.


Totalt är våra produktionslinjer upp till 30, den dagliga produktiviteten för PCB-kort är upp till 6000 kvadratmeter, laddaren är 60000 st och kablar för 40000 st.


SCHITEC upptar nu 10 000 kvm, med cirka 400 anställda, mer än 30 säljare och 20 ingenjörer för FoU. I Meizhou har vi vår egen PCB-fabrik; Och i Shenzhen har vi en plast och mögel verkstad, vi har också SMT verkstad, laddare och kablar verkstad, helt våra produktionslinjer upp till 30, den dagliga produktiviteten för PCB bord är upp till 6000 kvadratmeter, laddaren är 60000 st och Kablar för 40000 st.


Under ansträngningar, enhet och innovation från hela vår personal har vårt företag expanderat allt mer vår verksamhet till Europa, Australien, Amerika, Asien, totalt 60 utländska länder. Vi tillhandahöll också OEM & ODM tjänster för de välkända varumärkena globalt som ledarskap, Fonixion, Lightor, Tempo, Target, BestBuy etc, och vår kvalitetsprodukt och förstklassig service har blivit bekräftad med sina bästa priser.


Med tron på "kvalitet kommer först, ärlig affärsinriktad" fortsätter vi att undersöka och designa nya produkter och gott om våra produkter har godkänt certifikat som CE, FCC, ROHS, C-TICK, SAA etc. Varje år kommer mycket kapital att vara Investerat i forskning och utveckling av nya formar och över 20 modeller förvärvade patent godkända av vårt land.


 

Vårt företag satsar på att bli en enastående kraft i den globala konsumentelektronikindustrin, för att ge kunderna bästa service och skapa det maximala värdet, för att realisera vinn-vinn-samarbete och strålande framtid med våra kunder tillsammans.


Eventuellt intressant, snälla, klicka direkt på vår hemsida: http: //www.chargersuppliers.com för mer information om vårt företag och produkter. Tro att du hittar vad du verkligen vill ha där.

Copyright © Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co., Ltd reserverade Alla rättigheter.
QR Code